Header Ads

Φώλλας: «Είχαμε πολύ καλή φόρμα πριν τη διακοπή, περιμένουμε τις εξελίξεις»

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και των ερασιτεχνικών κατηγοριών, ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Νίκος Φώλλας μίλησε για την επόμενη μέρα των «πρασίνων», το ενδεχόμενο να βρίσκονται τέσσερις ομάδες του Νομού μας στη νέα Γ’ εθνική, όπως και για τις σχέσεις ανάμεσα σε Οικονόμο και ΠΟΕ με το δικό του ξεχωριστό σχόλιο…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να τελειώσει πρόωρα το πρωτάθλημα:

«Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό όλων και την υγεία μας. Δεν παίζουμε με την υγεία. Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε όλοι μας αλλά η υγεία προέχει. Ότι απόφαση παρθεί και αφορά την ομάδα θα είναι σεβαστή. Μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος ήμασταν σε καλή κατάσταση και βάση των παιχνιδιών που έμεναν πιστεύω ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη παραμονή. Ευελπιστώ η απόφαση να είναι ανάλογη της κατάστασης της ομάδας μας και να παραμείνουμε στη Γ’ εθνική. Όλα θα εξαρτηθούν από τις μεγαλύτερες κατηγορίες και εν συνεχεία με τη κατηγορία που βρισκόμαστε εμείς…».

Για τη καραντίνα και την εξάπλωση του κορωνοϊού ακόμη και στη χώρα μας:

«Στην Ελλάδα τα μέτρα που πήρε η πολιτεία είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Τηρήσαμε τα μέτρα και δεν βγαίναμε από το σπίτι όπως είχε οριστεί. Όλο αυτό που συνέβη έχει να κάνει με το βασικότερο που είναι η υγεία όλων μας και ήταν προς όφελος μας το να τηρήσουμε τους κανόνες. Χρειάζεται προσοχή για τους μήνες που έρχονται και ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη και από εδώ και πέρα πρέπει να φυλαχτούμε και να σεβόμαστε τα μέτρα».

Για τη προσπάθεια που έκανε ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα για τη παραμονή στη κατηγορία:

«Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές έκαναν τη δική τους προσπάθεια όλη τη χρονιά για να κερδίσει τη παραμονή ο σύλλογος. Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ και παρότι υπάρχει μικρός αριθμός παικτών, υπήρχαν τραυματισμοί αλλά και ποινές με κάρτες, όμως η ομάδα κέρδισε σημαντικές «μάχες» όπως το παιχνίδι στη Καρίτσα. Θέλαμε εξ΄αρχής να σώσουμε τη παρτίδα της παραμονής. Φυσικά, μας επηρέασε το τέλος του πρωταθλήματος και περιμένουμε τις εξελίξεις. Έχουμε βγει από τη καθημερινότητα μας, ωστόσο ότι κι αν γίνει θέλουμε οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε και του χρόνου».

Για την επόμενη μέρα του συλλόγου:

«Η επόμενη μέρα για την ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τη κατηγορία που θα αγωνίζεται αλλά και από τα «θέλω» της διοίκησης και από τις δικές μου φιλοδοξίες. Από τη στιγμή που ανέλαβα τα ηνία της ομάδας είχαμε καλές σχέσεις με τη διοίκηση και για μένα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αποτελεί το «δεύτερο σπίτι»! Μη ξεχνάμε ότι κι εγώ δεν έχω περάσει λίγα με την ομάδα του Οικονόμου ακόμη και όταν παίζαμε στη Δ’ εθνική. Θέλω να δείξω έργο και δεν μπόρεσα λόγω των συνθηκών. Περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε την επόμενη μέρα της ομάδας. Πάντως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα από οικονομικής κατάστασης, καθώς δεν θα υπάρχει και ο κόσμος στα γήπεδα για να στηρίξει τις ομάδες».

Για το γεγονός ότι ο Οικονόμος μπορεί να κατακτήσει τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ μέσω κλήρωσης:

«Μιας και δεν μπορούσαν να γίνουν αγώνες δεν περίμενα να κριθεί ο τίτλος μέσω της διαδικασίας της κλήρωσης. Προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο όμως από τη στιγμή που είναι απόφαση της ΕΠΟ είναι σεβαστή. Υπάρχουν 25% πιθανότητες για τις τέσσερις ομάδες και μέσω κλήρωσης θα βγει ο Κυπελλούχος. Αν το πήγαιναν με την αγωνιστική κατάσταση θεωρώ πως ήμασταν πιο ποιοτική ομάδα όπου παίζουμε μία κατηγορία πιο πάνω και το θέλαμε διακαώς. Δεν μπορέσαμε να δείξουμε τη ποιότητα μας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Άλλωστε, το αξίζει το χωριό, η Τσαριτσάνη».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να έχουμε του χρόνου τέσσερις ομάδες στη Γ’ εθνική για το Νομό Λάρισας με τους Ηρακλή Λάρισας, Αετό Μακρυχωρίου, Οικονόμο Τσαριτσάνης αλλά και τον ΠΟΕ:

«Θα είναι ότι καλύτερο για το λαρισινό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα για την επαρχία της Ελασσόνας που θα έχει δύο εκπροσώπους (Τσαριτσάνη και ΠΟΕ). Ειδικά για εμένα που κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Ελασσόνα θα πω ότι με τη πορεία που έκανε φέτος ο ΠΟΕ το άξιζε να βρίσκεται στη Γ’ εθνική. Ακόμη και ο Οικονόμος να ήταν στη θέση του ΠΟΕ θα ήμασταν οι αδικημένοι μέσα στη χρονιά. Μακάρι να βρίσκεται στη κατηγορία αυτή και ο ΠΟΕ. Για τέλος, θέλω να πω πως οι δύο ομάδες (Τσαριτσάνη – ΠΟΕ) θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν, καθώς έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και δεν αξίζουν να μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά από τη Γ’ εθνική και πιο πάνω…».

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.