Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου

Την παραίτησή του από την προεδρία του Αετού Μακρυχωρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Τουρλακόπουλος, με το μέλλον των νεοφώτιστων στη Γ΄ Εθνική πλέον να φαντάζει αβέβαιο.

Η απόφαση του αυτήν προήλθε από το γεγονός ότι ακυρώθηκε η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα που είχε προγραμματιστεί για τις 31/07, μια εκδήλωση η οποία θα έφερνε σημαντικά έσοδα για την εκκίνηση του σωματείου ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Γ΄ Εθνική.

Η σχετική δήλωση:
«Μετά από δυο χρόνια στο “τιμόνι” της ομάδας του χωριού μας, κλείνει ένας κύκλος για μένα.

Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο η οποία έκλεισε με μια άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία και ένα πρωτάθλημα μετά από 31 χρόνια.

Μετά από πολλές προσπάθειες και ιδρώτα καταφέραμε να ανακαινίσουμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αγοραστό και τον κ. Λιούπα, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις κ.α.

Η φετινή χρόνια ξεκίνησε με όρεξη και όραμα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πλην όμως οι περιστάσεις όπως ο κορονοϊος και η αθέτηση υποσχέσεων εκ μέρους των τοπικών φορέων, όπως η πρόσφατη μη έγκριση της συναυλίας που θα διοργανώναμε χωρίς να σεβαστούν τα έξοδα της συναυλίας (προκαταβολές κλπ) με αποτέλεσμα το αβέβαιο οικονομικό μέλλον της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Με αναγκάζει να πάρω αυτήν την απόφαση. Την ομάδα την στήριζα διαχρονικά και αυτό θα πράξω και τώρα χωρίς όμως να βρίσκομαι σε κάποιο διοικητικό πόστο.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα και καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Πολλά θα διαβάσετε και θα γραφτούν αλλά καλό θα είναι να διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας προτού ενστερνιστείτε οτιδήποτε!

Ένα μεγάλο συγνώμη σε παίκτες και προπονητές, ακόμη ένα μεγάλο συγνώμη μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο που είχε όλη την καλή διάθεση να έρθει φάνηκε από τις 1000 και πλέον κρατήσεις και ιδιαιτέρως την κυρία Πέγκυ Ζήνα».

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.