Από Δευτέρα και βάσει ΑΜΚΑ οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου στους συνταξιούχους όλων των Tαμείων.

Η καταβολή τους θα γίνει με τέσσερις πληρωμές ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ των συνταξιούχων και ανάλογα με το Tαμείο από το οποίο προέρχονται.

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών, σύμφωνα με την απόφαση του e-ΕΦΚΑ, έχει ως εξής:


* Στις 24 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

* Στις 26 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

* Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.