Αρχίζουν τα βάσανα για την Προοδευτική Βερδικούσιας…

Θέση μάχης για την έναρξη της προετοιμασίας παίρνει και η Προοδευτική Βερδικούσιας που θα μετέχει ξανά στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ.

Και πιο συγκεκριμένα η «πρώτη» έχει ορισθεί για την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο

«Νίκος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι» υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού Κώστα Μπακλαβά ο οποίος για μια ακόμη χρονιά θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους «βυσσινί».

Η Προοδευτική που και φέτος ποντάρει πολλά στα «δικά» της παιδιά, θέλοντας να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Όσο για τη διοίκηση θα σταθεί και φέτος αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η Βερδικούσια με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Τάκα, έχοντας όμως στο πλευρό του και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που δηλώνουν αποφασισμένα να προσφέρουν ακόμη περισσότερο γιατί πραγματικά αξίζει ο κόπος.

Η Βερδικούσια συγχαίρει…

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Προοδευτική Βερδικούσιας 1970-1977», η ιστορική διαδρομή της ποδοσφαιρικής ομάδας από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Βερδικούσιας, η νυν διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να τους συγχαρεί για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και δεσμεύεται πως σε βάθος χρόνου τη σκυτάλη θα πάρει η νεότερη φουρνιά, προκειμένου να εκδώσει τη συνέχεια της πλούσιας ιστορίας της ποδοσφαιρομάνας Βερδικούσιας.


Πηγή: larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.