Δήμος Ελασσόνας: Λήγει η προθεσμία για την διόρθωση των τετραγωνικών

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τη διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων που ηλεκτροδοτούνται και πληρώνουν δημοτικά τέλη, δημοτικό φόρο και τέλος ακίνητης περιουσίας.

Γίνεται γνωστό ότι όσοι έχουν δηλώσει μικρότερη επιφάνεια των ακινήτων τους θα πρέπει έως τη λήξη της προθεσμίας να προχωρήσουν σε διόρθωση, διαφορετικά θα υποχρεωθούν να πληρώσουν αναδρομικά από το 2009 όλα τα δημοτικά τέλη, το δημοτικό φόρο και το τέλος ακίνητης περιουσίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Η δυνατότητα διόρθωσης των τετραγωνικών χωρίς πρόστιμο και χωρίς αναδρομική αναζήτηση των οφειλομένων αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες που είχαν δηλώσει λιγότερα τετραγωνικά από τα πραγματικά.

Σημειώνεται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας ο Δήμος Ελασσόνας θα προχωρήσει σε εκτεταμένους ελέγχους των στοιχείων της ΔΕΗ με τα δηλωθέντα τετραγωνικά του Ε9 και θα καταλογίσει στους ιδιοκτήτες τα δημοτικά τέλη, το δημοτικό φόρο και το τέλος ακίνητης περιουσίας για τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα που δεν έχουν δηλωθεί.

Η διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων γίνεται με 2 τρόπους:
·         Ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://tetragonika.govapp.gr
·         Με κατάθεση αίτησης στο γραφείο πρωτοκόλλου του δήμου Ελασσόνας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2493350200, 2493350221 (κ. Δέσποινα Τζήκα) και 2493350243 (κ. Δημήτριο Καπετάνιο) η στα κατα τόπους ΚΕΠ.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.