Φιλική ήττα για τον ΠΟΕ στο Μακρυχώρι

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, ο ΠΟ Ελασσόνας ηττήθηκε από τον τοπικό Αετό με σκορ 3-0, σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές είδαν πολλά πράγματα από τους παίκτες τους.

Τόσο ο Ζήαης Ζιάγκας όσο και ο Κώστας Κατσάρας είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους σε τι κατάσταση βρίσκονται αλλά να δοκιμάσουν και συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για τον ΠΟΕ το φιλικό αυτό ήταν το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συλλόγου, ενώ για τον Αετό ήταν το τρίτο κατά σειρά και μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα.

Στο 34’ ο Κατσαμάγκας «έκλεψε» τη μπάλα, έδωσε στον Λεσάι και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε ο 1-0. Στο 55’ ο Κολοβός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 ο Σιάτρας στο 61’ με κεφαλιά.


Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Δραγατσίκης, Μυτάκος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός, Σπανός, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι.

Έπαιξαν και οι: Αναστασίου, Γκαμπέτας, Λάλλας, Γκατζιούρας, Παπαδόπουλος, Μπενεχούτσος, Μουξιός, Γαγάρας, Γουλούλης, Γκαμπούρας.


Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Κουκούλης, Λαζαρίδης, Πεπκολάϊ, Ματούλας, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι: Γκουντζουρέλας, Καραμούλας, Μαλάκος, Καραγκιότης, Νταμπόσης, Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης, Χατζηβασίλης, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου.Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.