Η νέα γενιά του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μπροστά στην Ελασσόνα!

Το σχέδιο της νέας εποχής στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Το όνειρο του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα άλλωστε για διεύρυνση του κόμματος της αριστεράς, σε μία μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη μπορεί να μην έχει υλοποιηθεί με τις εξελίξεις της πανδημίας του Covid-19, όμως αρχίζει να διαμορφώνεται στις τοπικές κοινωνίες της χώρας.

Στην Ελασσόνα η παλιά φουρνιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας που αποτελείται από τους Γιάννη Καριπίδη, Θεόδωρο Τζιώλα και τα υπόλοιπα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παραδίδουν την σκυτάλη της οργάνωσης των μελών του κόμματος, στη νέα γενιά, στηρίζοντας το εγχείρημα του προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Δημήτρης Καρανίκας, Χρήστος Παπαδημητρίου, Νίκος Μπίκιας, Αντώνης Λιάνος, Στέλιος Πάτσης, Θοδωρής Δριστέλας βγαίνουν μπροστά μαζί με άλλα παιδιά της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για να οργώσουν την επαρχία Ελασσόνας και να δημιουργήσουν τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, που θα μπορεί η κοινωνία, όπως δηλώνουν να ακουμπήσει.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με τα γραφεία του κόμματος στο κέντρο της Ελασσόνας, όπου θα λειτουργούν όλη την εβδομάδα και θα μπορούν να ενημερώνουν τους πολίτες για όλα όσα τους αφορούν σε θέματα αγροτοκτηνοτροφίας, ελεύθερου εμπορίου, εργασίας, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, αντίστοιχα.

Η συνέχεια αναμένεται με κάλεσμα βουλευτών ανά την επικράτεια στην Ελασσόνα καθώς και του ίδιου του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη πόλη μας.

Του Ανδρέα Νικούλη
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.