Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός στο νοσοκομείο Λάρισας

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αποσωληνώθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/08), η 27χρονη γιατρός που είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας της είχε παρουσιάσει επιδείνωση τα προηγούμενα 24ωρα.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί». Πλέον οι γιατροί που την έχουν αναλάβει, εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της.

Η νεαρή γυναίκα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, μετά επιστροφή της από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η 27χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκτός από την γιατρό, με κορονοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της που παραθέριζαν μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Εν τω μεταξύ, διασωληνωμένος παραμένει ο 58χρονος παιδίατρος -με υποκείμενο νόσημα- ο οποίος είχε διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, από το νοσοκομείο Βόλου, πριν από δύο ημέρες.

newsbomb.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.