Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τέλεσης Διασυλλογικού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο τέλεσης του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30-08-2020), αποφάσισε τα εξής:

Εγκρίνουμε την τέλεση του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ (XCO), στις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παγκορασίδων, Παμπαίδων, Παίδων, Κορασίδων, Νεανίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών και Μάστερς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30-08-2020) και ώρα 11.00 ́ έως πέρατος, στο Δ.Δ. Άκρης του Δήμου Ελασσόνας και στην παρακάτω διαδρομή :

Διαδρομή: Εκκίνηση Πλατεία Δ.Δ. Άκρης του Δήμου Ελασσόνας - Δασικοί-Αγροτικοί Δρόμοι-Τερματισμός πλατεία Δ.Δ. Άκρης του Δήμου Ελασσόνας

Εκκινήσεις: Ώρα 11.00 Μίνι,
Ώρα 11.30 Παμπαίδες,
Ώρα 11.32 Παγκορασίδες,
Ώρα 12.15 Έφηβοι,
Ώρα 12.17 Νεανίδες,
Ώρα 12.20 Παίδες,
Ώρα 12.22 Κορασίδες,
Ώρα 13.30 Άνδρες,
Ώρα 13.32 Γυναίκες και
Ώρες 13.35 & 13:37, Μάστερ & Sportive/Open αντίστοιχα.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.
 Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα. Επιπλέον την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Ποδηλασίας.
 Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο σύλλογο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, τη δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 και την υποβολή στην Υπηρεσία μας την σχετικής έκθεσης, την επίδοσή της στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς με αποδεικτικό επίδοσης, το οποίο θα τηρείται στο αρχείο της Υπηρεσίας σας, καθώς στη λήψη μέτρων αρμοδιότητά του.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.