Νέα χλοοκοπτικά τρακτέρ για τις ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας

Στην παραλαβή 5 νέων χλοοκοπτικών τρακτέρ προχώρησε πριν λίγες ημέρες η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας παρουσία του δημάρχου κ. Ν. Γάτσα, για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών συντήρησης των ποδοσφαιρικών γηπέδων σε όλη την έκταση του δήμου, καθώς και τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων και πάρκων σε όλες τις κοινότητες.

Στην πρώτη δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων που έγινε στο χώρο του γηπέδου Ελασσόνας έδωσαν το παρών οι αντιδήμαρχοι βορείου τομέα κ. Ι. Νάνος, νοτίου τομέα κ. Γ. Κατσιούρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ι. Δραγατσίκης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Ε. Ταζέ και ο προϊστάμενος του τμήματος καθαριότητας κ. Κ. Αργυρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάτσας τόνισε: «Αποτελεί μέλημά μας η σωστή συντήρηση όλων των γηπέδων του δήμου μας, καθώς επίσης και των κοινόχρηστων χώρων και πάρκων, ώστε να μπορούν οι πολίτες και τα σωματεία να κάνουν χρήση. Στηρίζουμε το έργο του ΟΚΠΑΠ και ταυτόχρονα την υπηρεσία πρασίνου. Τα νέα μηχανήματα που παραλάβαμε σήμερα θα συμβάλουν στην τακτική περιποίηση και θα διευκολύνουν κατά πολύ τους εργάτες πρασίνου. Η αγορά τους ήταν αναγκαία στο πλαίσιο αναβάθμισης και ενίσχυσης του στόλου οχημάτων μας, καθώς ταυτόχρονα μειώνουμε τις εργατοώρες του προσωπικού. Να μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι η συντήρηση ενός χλοοτάπητα γηπέδου θεωρείται κάτι «απλό», ωστόσο είναι μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, που για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, προϋποθέτει εκτός των άλλων και αναπτυγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό».

Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ που παρέλαβε ο δήμος Ελασσόνας κόστισαν 19.000 € και είναι τα εξής:

● Χλοοκοπτικό Τρακτέρ Μηδενικής Στροφής (Zero Τurn) - Κινητήρας : 679cm³
● Χλοοκοπτικό Τρακτέρ Μηδενικής Στροφής (Zero Turn) με Διπλό Κάδο Συλλογής Χόρτου Χωρητικότητα 200lt - Κινητήρας :679cm³
● Χλοοκοπτικό Τρακτέρ Μηδενικής Στροφής (Zero Turn) με Διπλό Κάδο Συλλογής Χόρτου Χωρητικότητα 200lt - Κινητήρας :726cm³
● Χλοοκοπτικό Τρακτέρ - Κινητήρας : 439cm³
● Σάρωθρο Ρυμουλκούμενο Χλοοκοπτικού

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.