«Σοκαρισμένοι» οι επαγγελματίες της εστίασης του νομού για το μεταμεσονύχτιο lockdown

«Σοκαρισμένοι» είναι οι επαγγελματίες της εστίασης του νομού Λάρισας, στο άκουσμα της απόφασης του υπ. Πολιτικής Προστασίας, πως απο αύριο Τρίτη θα εφαρμόζονται νέα περιοριστικά μέτρα με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 12 το βράδυ μέχρι το πρωί λόγω της πανδημίας.

Οπως εξήγησε στη ο πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης ν. Λάρισας, Αλέξης Σακελάρης, οι επαγγελματίες, θεωρούν αδιανόητο το μέτρο, καθώς αναζητούν άμεσα ενημέρωση ποιοι ακριβώς ήταν οι λόγοι να κλείσουν όλα τα μαγαζιά και όχι μόνο αυτά που παρανομούν.

«Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας. Οι λίγοι νίκησαν τους πολλούς» είπε ο κ. Σακελάρης και συμπλήρωσε «Το μέτρο αυτό είναι ανεξήγητο. Με τον τρόπο αυτό δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα, γιατί απλά και μόνο ο κόσμος θα μεταφερθεί μετά τις 12 το βράδυ στις πλατείες για να συνεχίσει την διασκέδαση του. Πως θα ελεγχθεί αυτός ο κόσμος; Αντί λοιπόν να κλείσουν όσα μαγαζιά δεν εφαρμόζουν τα μέτρα, και παρανομούν, προχωρούν σε ένα μέτρο που θα μεγαλώσει το πρόβλημα».

Μεταξύ άλλων ο κ. Σακελάρης είπε ότι το εύρος, που σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, θα εφαρμοστούν τα μέτρα είναι μεγάλο από την στιγμή που αφορά ολόκληρο τον νομό Λάρισας, σημειώνοντας πως δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.«Ζητάμε άμεσα απαντήσεις. Γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση, Δεν το καταλαβαίνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.


Του Ηλία Σκυλλάκου
Πηγή: larissapress.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.