Το «Αρχονταρίκι» δεξιώθηκε την Ακαδημία Ελασσόνας

Σε μια ζεστή και πολύ όμορφη βραδιά σ έναν φιλόξενο και πολύ όμορφο χώρο, στο «Αρχονταρίκι» στην Ελασσόνα, δεξιώθηκαν η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της «Ακαδημίας Ελασσόνας».

Με ξεχωριστή διάθεση και ενδιαφέρον συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την πορείας της ομάδας, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια δείχνοντας όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές είναι μια οικογένεια.

Δόθηκε ακόμη η ευκαιρία στους νεότερους να γνωρίσουν τον καινούργιο προπονητή Θανάση Βίλδο ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τη διοίκηση για την τιμή που του έκανε, να ηγηθεί ξανά του προπονητικού team της ομάδας, απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές και τους υποσχέθηκε μια πολύ καλή και ξεχωριστή χρονιά.

Τόνισε επίσης, ότι κάτι χρωστάει στον εαυτό του, όσο και στην οικογένεια της Ακαδημίας και ότι πρωταρχικός στόχος και σκοπός είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε η φετινή χρονιά να είναι μια ευχάριστη νότα στη ζωή όλων, με πολύ κέφι και διάθεση για ποδόσφαιρο, που είναι και το ζητούμενο.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδα Διονύσης Ζδάνης ευχήθηκε, υγεία και καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και χωρίς lockdawn.

Τέλος ο υπεύθυνος της ομάδας και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Δριστέλας τόνισε ότι είναι όλοι εδώ και αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Συγκεκριμένα είπε πως είναι πολύ συγκινητικό ότι μετά από μια δύσκολη χρονιά να είμαστε όλοι μαζί. Αναφέρθηκε ακόμη στο ξεκίνημα της Ακαδημίας το 2012 και στην υπόσχεση τότε πως η Ακαδημία ήρθε για να μείνει. Με όραμα, μεράκι φιλοδοξίες και στόχο όχι μόνο την ποδοσφαιρική απόδοση και ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών αλλά και την ανάπτυξη της προσωπικότητας και τη αθλητικής παιδείας.

Ευχαρίστησε τον υπεύθυνο των ακαδημιών και προπονητή Γιώργο Καλτέκη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην Ακαδημία από όποιο πόστο και αν του ζητήθηκε, τον γενικό αρχηγό, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαμαρά, για την αμέριστη υποστήριξη της ομάδας αλλά και στήριξη όλων των παιδιών του, όπως αποκαλεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον αντιπρόεδρο Διονύση Σδάνη για το αμέριστο ενδιαφέρον αλλά και τη θέληση να συνεχίσει η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Η «Ακαδημία Ελασσόνας» ευχαριστεί τους αδερφούς Αστερίου Ζιώγα με τις επιχειρήσεις τους, τα «Κρεοπωλεία ΓΗ» και την ταβέρνα «Αρχονταρίκι» για υτά τα χρόνια που βρίσκεται το πλούσιο και υπέροχο γεύμα που παρέθεσαν στο σύλλογο αλλά και για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν έμπρακτα.

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.