46χρονος από την Ελασσόνα το νέο κρούσμα κορωνοϊου

Ένας 46χρονος από την Ελασσόνα αποτελεί το μοναδικό – για χθες-νέο- «ορφανό» κρούσμα κορονοϊού στο νομό Λάρισας.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε το Συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο 46χρονος «δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

Αναλυτικότερα το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως "ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες.

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν".

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν από 11/9/2020 ώρα 14:00 έως 12/9/2020 ώρα 14:00.

Αναλυτικά:

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 3 κρούσματα προσήλθαν και εξετάστηκαν μετά από συμπτωματολογία, δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια και ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.