Κλιμάκιο της Μικτής στην Ελασσόνα

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί κλιμάκιο της Μικτής στην Ελασσόνα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Το κλιμάκιο έχει σαν σκοπό την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, ώστε να γίνει προεπιλογή για τις Μικτές Ομάδες Κ-15 και Κ-14 της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2006-2007, στις 10 το πρωί να βρισκονται στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση.

Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932 618917.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Λάρισας, ευχαριστεί τον Ο.Κ.Π.Α.Π. και τον Δήμαρχο του Δήμου Ελασσόνας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να πραγματοποιηθούν τα κλιμάκια των μικτών.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.