Οι όμιλοι της Α1 ΕΠΣΛ

Σε τρεις ομίλους, όπως είχε προαναγγελθεί, θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Συνολικά θα μετέχουν 36 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν ανά 12 σε κάθε όμιλο βάσει γεωγραφικών κριτηρίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΣΣ Ραψάνης απέσυρε τη συμμετοχή του από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ωστόσο η θέση του δεν αναπληρώθηκε, καθώς σύμφωνα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής δυνατότητα ανόδου στην Α1 ΕΠΣΛ είχαν μέχρι και οι τέταρτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Σήμερα Τρίτη στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ, η πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου.

Η Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τέλος, σχετικά με τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία οι ομάδες που θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα θα είναι συνολικά 25. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ή τρεις ομίλους. Στην πρώτη περίπτωση θα συγκροτηθεί ένα όμιλος με 12 ομάδες και ένας δεύτερος με 13. Στη δεύτερη περίπτωση θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι των 8 ομάδων και ένας των 9 και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις γύρους.

Ήδη τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα σωματεία της Β’ ΕΠΣΛ προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις τους πριν πάρουν την τελική απόφαση σχετικά με τον αριθμό των ομίλων.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.