Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής του ΠΟΕ

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα χρονιά είχαν σήμερα το απόγευμα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Π.Ο.Ελασσόνας, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νέους τους προπονητές και να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση.

Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών για ακόμη μία χρονιά θα διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-16 ετών που θα έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας.

Στόχος του ΠΟΕ είναι μέσω των τμημάτων υποδομής, η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά την μεγάλη ομάδα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο Ελασσόνας σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που προβλέπονται λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής, γονείς και μικροί αθλητές ενημερώθηκαν από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού.

Οι εγγραφές φυσικά συνεχίζονται κανονικά για όλα τα τμήματα και οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα, 6977227455 (Άλκης Χατζηβασίλης) και 6973390996 (Φάνης Τσέλιος).


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.