Άκυρο το γκολ που δέχθηκε στην Φήκη ο Οικονόμος! (video)

 Πέρα από τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την διαιτησία του αγώνα στην Φήκη, οι οποίες εστιάζονται στην μη αποβολή του Ιωάννου στο 67' για την βιαιοπραγία κατά του 17χρονου αμυντικού Βασίλη Γκατζιούρα αλλά και στον καταλογισμό του πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος παίκτης σε μονομαχία του με τον Παναγιώτη Νούσια στο 89' της αναμέτρησης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συντελεστεί ξεκάθαρη παράβαση κανονισμών όσον αφορά τον τρόπο που εκτελέστηκε η "εσχάτη των ποινών" και απέφερε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα. ο εκτελεστής της παράβασης Πέτρος Διβανές, ενώ πήρε κανονικά φόρα, φθάνοντας στην άσπρη "βούλα" των 11 μέτρων "φρέναρε" στιγμιαία και ακολούθως σούταρε εύστοχα προς την τσαριτσανιώτικη εστία.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 των κανόνων του παιχνιδιού - όπως ισχύουν φέτος - ο διαιτητής έπρεπε να καταλογίσει έμμεσο εις βάρος των γηπεδούχων και να παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα τον εκτελεστή, κάτι που - δυστυχώς - δεν συνέβη ποτέ. όπως αναφέρει η ομάδα της Τσαριτσάνης.

"Ήταν άγνοια του κανονισμού από τον Καρδιτσιώτη διαιτητή Στέργιο Γκουντέλα και τον βοηθό του Απόστoλο Καλογριανίτη ή έλλειψη της δέουσας προσοχής; Oι ίδιοι γνωρίζουν την απάντηση.Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αποτέλεσμα του αγώνα αλλοιώθηκε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία", τονίζουν οι υπέυθυνοι του σωματείου της Τσαριτσάνης..

Δείτε το video:
Πηγή φώτο-video: Goaltrikala.Gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.