Αλλάζουν όλα τα δεδομένα στους Ουρανούς σε Αιγαίο & Μεσόγειο …Τι είδε ο Α/ΓΕΑ Γιώργος Μπλιούμης που πέταξε με τα RAFALE (φωτό)

 Ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στο Αρχιπέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο …Ενθουσιασμένος ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Μπλιούμης μετά  και  την Πολεμική  του Πτήση με τα τελευταίας Γενιάς Γαλλικά Μαχητικά!

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει αυτό το μαχητικό σχολίασε με το που πάτησε τον διάδρομο προσγειώσεως ο Α/ΓΕΑ και να επισημάνουμε οτι ο Αρχηγός δεν είναι χαρτογιακάς …Είναι Πολεμιστής και κυνηγάει 30 χρόνια τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Το Διθέσιο Μαχητικό που πέταξε ο Αρχηγός έκανε όλες τις διαθέσιμες Τακτικές και εκτέλεσε Πολλαπλά Σενάρια Αποστολών όπως :

Χαμηλή Επιδρομή με εκτόξευση Πυράυλων απο  Μακρινή απόσταση,με ταυτόχρονη ρίψη βομβών διασποράς.

Επιθετική Επιδρομή εναντίον στόχων που καλύπτονται απο Μονάδες Αεράμυνας.

Προσβολή Πολεμικών Σκαφών που έχουν δυνατότητες αεράμυνας.

Κεραυνοβόλα αντίδραση με ύψωση σε μεγάλο ύψος μετά απο εχθρική προσβολή και εξουδετέρωση των Εχθρικών Αεροσκαφών  εκεί που δεν το περίμεναν.

Με μια τέτοια Μοίρα Μαχητικών η Αεροπορική Υπεροχή  της  Ελληνικής Αεροπορίας είναι δεδομένη και περνάμε σε άλλη διάσταση  είπε ο Αρχηγός που είναι φειδωλός στις δηλώσεις του.

Θετικότατη  ήταν η πλήρη σύμπνοια των Αρχηγών  που δεν έκρυψε απολύτως τίποτε απο τον Έλληνα Αρχηγός ο Γάλλος Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το Ελληνικό Γεράκι επισκέφτηκε και τον χώρο εκπαίδευσης των Γάλλων Χειριστών και εκτέλεσε όλα τα διαθέσιμα Σενάρια στον εξομοιωτή που εκπαιδεύονται οι Γάλλοι Χειριστές της «Πρώτης Εισόδου».

Ο Αρχηγός μίλησε σε εκπροσώπους της Κατασκευαστικής εταιρίας και σχολίασε τις Εντυπώσεις του από την πτήση του με τους Γάλλους Χειριστές.

 

Πηγή: veteranos.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.