Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ντέρμπι Αετός – ΠΟΕ

 


Δηλώσεις στο Ράδιο Ελασσόνα 88.4 έκαναν αμέσως μετά την λήξη του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα σε Αετό Μακρυχωρίου και ΠΟ Ελασσόνας οι δυο προπονητές κ.κ. Κώστας Κατσάρας και Ζήσης Ζιάγκας.

Κώστας Κατσάρας: “Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Ο κοούτς του Αετού Μακρυχωρίου δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το διάβασμα του παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ως κύριο μέλημα ήταν να μην δεχθεί φάσεις η ομάδα του, ενώ όπως τόνισε οι ποδοσφαιριστές του απέδειξαν ότι έχουν ποδοσφαιρική ποιότητα και ποδοσφαιρικό θράσος.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τόνισε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι στην εκκίνηση καμία ομάδα δεν έχει μηδέν βαθμούς, αυτό δείχνει μαχητικότητα και ανταγωνισμό ενώ χαρακτήρισε πολύ αμφίρροπο τον όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες του Νομού Λάρισας.

Επίσης ο προπονητής του Αετού στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα ή εναλλακτικά να μεριμνήσει η Πολιτεία ώστε να αφαιρέσει κάποιο βάρος από τις “πλατές” των παραγοντών οι οποίοι κάνουν μεγάλο αγώνα να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο τις ομάδες τους.


Ζήσης Ζιάγκας: “Μείναμε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, δεν αξίζαμε κάτι”

 Ο τεχνικός του ΠΟ Ελασσόνας κ. Ζήσης Ζιάγκας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη, ενώ όπως τόνισε τρια τέρματα προήλθαν από στημένες φάσεις κάτι που δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης.

Επίσης δήλωσε προβληματισμένος για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν σαν να έμειναν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τόνισε την διαφορά ετοιμότητας στον ψυχολογικό τομέα των δυο ομάδων.

Συνεχάρη την ομάδα του Αετού για την νίκη της ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του δεν διεκδίκησε και δεν άξιζε κάτι από την αναμέτρηση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.