Ολοκληρώθηκε μ' επιτυχία το 9ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου στην Ελασσόνα

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Ράλλυ Ολύμπου το οποίο φέτος επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη που το «γέννησε» το 2011 , στη όμορφη πόλη της Ελασσόνας, στους πρόποδες του Ολύμπου, και πραγματοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας.

Το Ράλλυ Ολύμπου, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο δεκάδες πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στο χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που θεσμοθετήθηκε το 2011 , ενώ, παράλληλα, διαφημίζει τη Θεσσαλία ,αλλά κυρίως το μυθικό βουνό, τον Όλυμπο , από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Το περίφημο αυτό Ράλλυ διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα ), σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας.

Η Λάρισα, το Πήλιο, η λίμνη Κάρλα, η Ελασσόνα και ο Όλυμπος ήταν οι μαγικοί προορισμοί του για φέτος

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίφημο, σε όλο τον κόσμο, Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods ), είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει, κατά καιρούς, ρεκόρ συμμετοχών, ενώ χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική διοργάνωση ,τις έντονες συγκινήσεις και τις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

9ο Ράλλυ Ολύμπου στην Ελασσόνα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Λάρισας και Ελασσόνας.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Γραβάνης - Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.