«Μπροστά στο καθήκον δεν υπολόγισαν τίποτα – Δυστυχώς η κακιά στιγμή έφερε το μοιραίο τροχαίο»

 


Στο πλευρό των οικογενειών των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Κοσμά, θα σταθεί ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δύο παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της παραλίας Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Είχαν πάρει σήμα να συνδράμουν στον αποκλεισμό της περιοχής του Αγίου Κοσμά που είχε ξεσπάσει φωτιά. Κινδύνευαν συμπολίτες μας. Μπροστά στο καθήκον δεν υπολόγισαν τίποτα. Δυστυχώς η κακιά στιγμή έφερε το μοιραίο τροχαίο».

Και συνέχισε: «Ως ελάχιστό φόρο τιμής, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θα σταθεί στο πλάι των δύο οικογενειών με οποιαδήποτε κοινωνική παροχή χρειαστεί. Ιδίως στο μικρό παιδί του ενός θα είμαστε εμπράκτως στο πλευρό του. Επίσης θα αναλάβει όλα τα έξοδα για το μνημείο που θα στηθεί εις μνήμην τους.

Στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν καθημερινοί άνθρωποι που αγωνίζονται, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου όλοι εμείς να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς. Είναι οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές και πολλοί άλλοι, που δίνουν καθημερινούς αγώνες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας».

Και καταλήγοντας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κωνσταντάτος πρόσθεσε: «Ως δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης και εγώ προσωπικά, θα τιμούμε συνέχεια τους αγώνες τους και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία τους η μνήμη».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.