«Επιθυμία για φως» - Το νέο άλμπουμ του Ελασσονίτη Σάκη Γκουζώνη

 Ο Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης, γνωστός στη διεθνή μουσική σκηνή ως Sakis Gouzonis, επιστρέφει φέτος με το 13ο άλμπουμ του που τιτλοφορείται Desire For Light (Επιθυμία Για Φως).

Το νέο άλμπουμ του συνθέτη διαπραγματεύεται την πάλη με το σκοτάδι και την επιθυμία για φως. Όταν ρωτήθηκε για το 13ο άλμπουμ του, Desire For Light, ο Sakis δήλωσε:
«Με το να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως και με το να ακτινοβολούμε φως μέσα στον κόσμο, γινόμαστε κομιστές του φωτός και ικανοί να διαλύσουμε το σκοτάδι που καλύπτει τον κόσμο».

Ο Sakis άρχισε να γίνεται γνωστός το 2007 μέσα από το MySpace που τότε ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο διεθνώς. Μέσω του MySpace, η μουσική του συγκέντρωσε περισσότερους από 380.000 φίλους.

Την επόμενη χρονιά, ο Sakis κυκλοφόρησε το 1o άλμπουμ του με τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα μετρά 13 μουσικά άλμπουμ και 10 Ελληνικά και διεθνή μουσικά βραβεία.

Το άλμπουμ Desire For Light του Sakis διατίθεται μέσα από τον ιστότοπό του: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-desire-for-light


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.