Δήμος Ελασσόνας: Καθημερινό πρόγραμμα σε καλλωπισμό δημόσιων χώρων στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης

Καθημερινό πρόγραμμα σε καλλωπισμό δημόσιων χώρων στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης της Ελασσόνας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Εξοπλισμένοι με όλα τα κατάλληλα τεχνικά μέσα και με πλήρες στρατηγικό σχεδιασμό, οι υπάλληλοι εργάζονται πυρετωδώς, με καθημερινές «εκστρατείες» πλυσίματος, απολύμανσης, αποψίλωσης και καθαρισμού σε πολλά σημεία της πόλης.

Η καθημερινή  ομαδική δουλειά των εργαζομένων στην  καθαριότητα τις τελευταίες ημέρες, όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κατσιούρας, διαμορφώνει νέα εικόνα, τόσο στις εισόδους, όσο και εντός της πόλης και τόνισε: «Μετά τον σχολαστικό καθαρισμό που έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Παλιάς Τοξωτής Γέφυρας τις τελευταίες 2 εβδομάδες, βρεθήκαμε όλοι μπροστά σε μια όμορφη έκπληξη. Κάτω από το κιόσκι του Δημοτικού Ωδείου, κρυβότανε όμορφες τοξοτές καμάρες, ένας χώρος που φιλοξενούσε τα παλιά σφαγεία της πόλης πολλές δεκαετίες πριν. Πλέον με την καθαριότητα που έχει γίνει,  μια περιοχή ξεχασμένη στο χρόνο για τους κατοίκους, γίνεται προσβάσιμη και αποκτάει την προσοχή όλων μας, γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει επιπλέον κίνητρο ως υπηρεσία».

Από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή  20 Νοεμβρίου, η υπηρεσία πραγματοποίησε τις εξής εργασίες:

  • Καλλωπισμό και σχολαστικό καθαρισμό στο Δημοτικό Ωδείο- Παλιό Τοξωτό Γεφύρι
  • Καλλωπισμό και συντηρήσεις στην Πλατεία Βαροσίου
  • Κλαδέματα στην Πλατεία των ΚΕΠ
  • Απολύμανση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
  • Αποψιλώσεις χόρτων στην είσοδο της πόλης από Δεσκάτη
  • Αποψιλώσεις χόρτων στην είσοδο της πόλης από Τσαριτσάνη
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.