Έντονη ανησυχία για «μπαράζ» κρουσμάτων στην Ελασσόνα

 Έντονη είναι η ανησυχία και ο προβληματισμός, μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας «καραντίνας», στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από την εμφανή αύξηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στην επαρχία Ελασσόνας.

Όπως έγινε γνωστό, χθες επιβεβαιώθηκαν επίσημα 2 κρούσματα σε εργαζόμενους υγειονομικούς του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, ένα κρούσμα σε εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και ένα «θετικό» κρούσμα σε υπάλληλο του ΚΕΠ Ελασσόνας. Ακολούθησαν οι απαραίτητες ενέργειες, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στους αντίστοιχους χώρους από συνεργεία του Δήμου Ελασσόνας και οι ανάλογες ιχνηλατήσεις από τον ΕΟΔΥ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανησυχία που προέρχεται και από τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών, που καθημερινά πραγματοποιούνται τόσο στο ΚΥ Ελασσόνας, όσο και σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για τις ανεύθυνες συμπεριφορές, ακόμη και αυτής  τη δύσκολη περίοδο σε θέματα πιστής εφαρμογής των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Του Γιάννη Μουκίδη 

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.