Νίκος Φώλλας: «Όταν διακυβεύονται ζωές το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα»

O προπονητής του Οικόνομου Τσαριτσάνης κ. Νίκος Φώλλας τοποθετήθηκε για τα νέα δεδομένα μετά το lockdown και το “πάγωμα” των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Γ Εθνικής κατηγορίας, τον τρόπο λειτουργίας του Οικονόμου εν μέσω lockdown, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι προπονητές όσο αφορά την προετοιμασία και τον τρόπο λειτουργίας ώστε να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές σε επιθυμητό επίπεδο και έκλεισε με μια ευχή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Φώλλα: “Αυτή τη στιγμή βιώνουμε ένα δεύτερο «lockdown» και η αλήθεια είναι πως με την εξέλιξη της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ευελπιστούμε πως δε θα κρατήσει όσο στην προηγούμενη διακοπή,σύντομα θα βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα,θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας που θεωρώ πως είναι και το πιο σημαντικό και φυσικά στους αγωνιστικούς χώρους για να συνεχίσουμε αυτό που με τόσο ζήλο και αγάπη ξεκινήσαμε με τα παιδιά και τους ανθρώπους της διοίκησης.

Είναι γεγονός και θέλω να το τονίσω πως η ομάδα μας για όσο διάστημα αγωνίστηκε τήρησε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όσον αφορά τη διακοπή είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσει στον ίδιο βαθμό όλες τις ομάδες και όταν με το καλό επιστρέψουμε είναι απαραίτητος ένας χρόνος προσαρμογής και ομαλής επανένταξης σε αγωνιστικούς ρυθμούς το λιγότερο 15 ημερών.

Από την πρώτη μέρα που ίσχυσαν τα νέα μέτρα έχει δοθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε όλους του ποδοσφαιριστές και στο μέτρο του δυνατού ακολουθείται με ευλάβεια.

Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση η ατομική προπόνηση μπορεί να αντικαταστήσει την ομαδική ή την υπό ομαδική προπόνηση η οποία είναι προσαρμοσμένη ξεκάθαρα στις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου το οποίο είναι κατεξοχήν ομαδικό άθλημα. Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στα γήπεδα υγιείς, χαρούμενοι και φυσικά με την παρουσία θεατών.”

Πηγή: 
regista.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.