Κέλλας: Καθήκον μου να βοηθήσω το ΕΣΥ, καλώ και άλλους συναδέλφους

 Στη διάθεση του ΕΣΥ ως εθελοντής έθεσε εαυτόν ο βουλευτής της ΝΔ, ιατρός- αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, Χρήστος Κέλλας. Μιλώντας στο CNN Greece υπογράμμισε ότι θα παράσχει τις υπηρεσίες του σε όποιο από τα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας κριθεί ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. 

«Είμαι καθ' οδον για τη Λάρισα. Το πρωί θα παρουσιαστώ στην ΥΠΕ και θα δούμε σε ποιο από τα δυο νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας θα κληθώ να παράσχω τις υπηρεσίες μου. Σε οποίο κριθεί ότι υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη, μπορεί και στα δυο εναλλάξ» δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας. 

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του τόνισε: «Είναι μια καθαρά εθελοντική πράξη. Ούτε επιβάλλεται σε κάποιον, αλλά ούτε μπορεί να υποχρεωθεί κάποιος να την κάνει». 

«Βρισκόμαστε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή. Χιλιάδες υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτόν δίνοντας αυτή τη μάχη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας αποποιήθηκε του δικαιώματος οιασδήποτε αμοιβής για την εργασία του. 

Σημειώνεται ότι την περασμένη άνοιξη ο Χρήστος Κέλλας βγήκε νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή: cnn.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.