Θετικά κρούσματα σε ΚΕΠ-Κέντρο Υγείας και 3ο δημοτικό σχολείο-Απολυμάνθηκαν τα κτίρια

 Θετικά κρούσματα προέκυψαν στο ΚΕΠ Ελασσόνας, στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στο 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας, με τις πληροφορίες να μιλούν ότι κλείνουν τα τμήματα "Γ1" και "Γ2" αντίστοιχα, αφού δασκάλα βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Οι παραπάνω χώροι απολυμάνθηκαν στα εν λόγω κτίρια ενώ όπως αναφέρει και η ekdosi.gr: "Έκλεισαν και οι πόρτες των γραφείων του Κ.Ε.Π Ελασσόναςμετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε και την διαπίστωση ότι ένας από τους εργαζόμενους βρέθηκε να είναι θετικός στον κορονοιό. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τέθηκαν σε κατ οίκον περιορισμό για 14ημέρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα ο χώρος θα απολυμανθεί από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ.

Σε ότι αφορά την λειτουργία των γραφείων, πιθανόν να κληθούν υπάλληλοι από Περιφερειακά Κ.Ε.Π του Δήμου για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Εκείνο που προξενεί εντύπωση ωστόσο είναι η μαρτυρία δημότη ο οποίος όταν χρειάστηκε να μεταβεί στα γραφεία του Δήμου διαπίστωσε ότι επειδή στην Γραμματεία το υπαλληλικό προσωπικό απουσίαζε είτε λόγω άδειας ή λόγων των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, εξυπηρετούσε πρόσωπο το οποίο δεν είναι υπάλληλος του Δήμου και κατά συνέπεια δεν νομιμοποιείται να το πράττει!!

Αυτή την στιγμή μετά τον εντοπισμό νέου ανθρώπου που είναι θετικός στον ιό, το σύνολο του προσωπικού που εργάζεται εξήλθε από τον χώρο εργασίας και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία απολύμανσης του χώρου".

Πηγή: elassona-city.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.