Τραγωδία από πυρκαγιά σε σπίτι στην Τσαριτσάνη (φωτο)

 Τραγωδία με πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε σπίτι στην Τσαριτσάνη, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, όταν οι κάτοικοι παρατήρησαν φλόγες στον ουρανό της μαρτυρικής κοινότητας και φωτιά να έχει τυλίξει την οικεία.

Το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι, προσπάθησε να σβήσει και να διασωθεί από τις φλόγες ενώ στο σημείο κατέφθασε και η Πυροσβεστική για να συνδράμει και να κατασβήσει την φωτιά. Το έργο δυσκόλεψε για τους πυροσβέστες όπως τόνιζαν και οι ίδιοι στους δημοσιογράφους και τους κατοίκους που έσπευσαν στο σημείο, διότι εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στο χώρο καθιστούσαν πολύ δύσκολο το έργο εισόδου στον εσωτερικό χώρο. Νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή από αναθυμιάσεις στο εσωτερικό της οικείας ενώ ο νεαρός ιδιοκτήτης προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει και να σβήσει τις εστίες, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει και να οδηγηθεί εσπευσμένα με εγκαύματα στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας. Στο σημείο κατέφθασαν η Ελληνική Αστυνομία, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου και τον μετέφεραν ενώ έδωσαν το παρόν τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι που παρακολουθούσαν την προσπάθεια κατάσβεσης του κτιρίου, μαζί με τους συγχωριανούς της εν λόγω οικογένειας. Προληπτικά μεταφέρθηκε και μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο Υγείας ενώ η άτυχη νεαρή κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή το τελικό πόρισμα του τραγικού θανάτου της. Η κατάσταση του νεαρού συμπολίτη μας είναι σταθερή ενώ η κατάσβεση ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς αναζωπυρώσεις.

Για τραγωδία μιλούν οι κάτοικοι της περιοχής, που εξελίχθηκε μέσα σε ένα πρωινό και είχε ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια ενός νεαρού συνανθρώπου μας.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.