Χριστούγεννα με… οδηγίες από την Μητρόπολη

 Με δύο Θείες Λειτουργίες και με την παρουσία 50 πιστών θα τελεστούν τα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου), στον ΙΜΝ Αγίου Δημητρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα ανακοίνωσε η Μητρόπολη Ελασσόνας, ώστε και περισσότερα άτομα να εκκλησιαστούν και να τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης που έχει αποφασίσει η πολιτεία.

Επίσης κάνει γνωστό ότι στους υπόλοιπους Ιερούς Ναούς, οι Ιερές Ακολουθίες τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια θα τελεστούν με την παρουσία περιορισμένου αριθμού πιστών (25 άτομα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος ανακοινώνεται ότι ο εορτασμός τῶν Χριστουγέννων, τῆς Πρωτοχρονιάς καὶ τῶν Θεοφανείων θα τελεστεί με την παρουσία 25 πιστών εντός των Ιερών Ναών (50 στον Μητροπολιτικό Ναό) και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υποχρεωτικά υγειονομικά μέτρα (μάσκα προσώπου, αποστάσεις κτλ).

Τα Χριστούγεννα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι πιστοί, θα τελεστούν δύο Θείες Λειτουργίες. Η πρώτη στις 5:00-8:30 π.μ. όπου θα ιερουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Χαρίτων. Η δεύτερη στις 9:30-11:00 π.μ.      

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.