Δωρεά καρυδιών για τα Χριστούγεννα σε 10 οικογένειες πρόσφερε η Καρυάτις Ολύμπου

Δωρεά καρυδιών Ολύμπου, για την περίοδο των Χριστουγέννων, σε 10 άπορες οικογένειες της Ελασσόνας, πρόσφερε η "Καρυάτις Ολύμπου" και το "Κτήμα Λιάνου", παραδίδοντας τις συσκευασίες στην Πρόεδρο των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών κ. Κατερίνα Τζουανάκη, για να παραδώσουν τα μέλη του συλλόγου το συγκεκριμένο προιόν ξηρού καρπού σε συνανθρώπους μας, δίνοντας την δυνατότητα να προμηθευτούν το εν λόγω τρόφιμο.

Η Πρόεδρος του συλλόγου τόνισε στην ανακοίνωσή της, από τα γραφεία των εθελοντών: "Ως Πρόεδρος του συλλόγου αλλά και προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Βάιο αλλά και όλη την οικογένεια Λιάνου, για τη πολύτιμη στήριξη τους, όποτε και όπου χρειάστηκε αλλά κυρίως για την αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας".

Ο ιδιοκτήτης της "Καρυάτις Ολύμπου" Βάιος Λιάνος ανέφερε σε σχετική του δήλωση: "Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για συμπολίτες μας, που δεν έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται καθημερινά τρόφιμα και αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας και οικονομικής δυσχέρειας προβλήματα στην διαβίωση τους. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.