Επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΛ ο Κώστας Κατσάρας

Ο Κώστας Κατσάρας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τις ευλογίες του… Αετού Μακρυχωρίου όπου με ανακοίνωση ανέφερε ότι δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο να πάει στην ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία επί ενάμιση χρόνο.

Η ανακοίνωση του Αετού: «Η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Κώστα Κατσάρα για την άψογη συνεργασία τον 1,5 αυτόν χρόνο και του εύχεται δε ότι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Σε καμία περίπτωση ο Αετός δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του καταξιωμένου αυτού τεχνικού στην ομάδα της πόλης, στην αγαπημένη μας ΑΕΛ».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Τάτση Ιωάννη και του κ. Αλέξη Κούγια, επανέρχεται στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Τάτση ο διακεκριμένος προπονητής και γυμναστής Κώστας Κατσάρας. Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας Κατσάρας ήταν άμεσος συνεργάτης του εξαιρετικού προπονητού της ΑΕΛ κ. Dostanic, που μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση, ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ΑΕΛ, την περίοδο 2015-2016, που είχε κατάληξη την πανηγυρική άνοδο της στη Super League».


O Κώστας Κατσάρας, γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1975 στη Λάρισα. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005, καταγράφοντας συνολικά 204 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ σε Β’ και Γ’ Εθνική. Εργάστηκε ως προπονητής σε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ και ήταν ο πρώτος τεχνικός της ΑΕΛ που έχει κοουτσάρει ομάδα στο «Ael Fc Arena». Εργάστηκε ακόμα ως τεχνικός στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (επί πέντε χρόνια) και στον Πυργετό. Συνυπήρξε σαν βοηθός με Γιαν Άντερσεν, Νίκο Κωστένογλου, Σάκη Τσιώλη, Ράτκο Ντόστανιτς. Έφυγε όταν ανέλαβε τη λαρισινή ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.