Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ελασσόνας (φωτ.)

Μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία, δείγμα αλληλεγγύης  και κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο Δήμος Ελασσόνας.

Η Αιμοδοσία διεξήχθη  από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και είχε την πολύτιμη βοήθεια του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού της Ελασσόνας.

Αρκετοί πολίτες συμμετείχαν σε μια, απόλυτα, ασφαλή αιμοδοσία, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, προκειμένου να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 45 μονάδες αίματος.

Ο κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν ξανά στο κάλεσμα μας για αιμοδοσία στην πόλη της Ελασσόνας, παρόλο τις ανησυχίες και τις φοβίες λόγω των συνθηκών. Τους ευχαριστώ πολύ όλους, αλλά περισσότερο τους νέους εθελοντές αιμοδότες, που σήμερα για πρώτη φορά προσήλθαν με αγάπη να προσφέρουν κάτι τόσο σημαντικό, ένα πραγματικό δώρο ζωής. Ευχαριστώ επίσης τόσο το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους πολίτες, καθώς επίσης και τα μέλη του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας το οποίο στηρίζει τέτοιες ενέργειες και η βοήθεια τους είναι πάντα πολύτιμη».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.