Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιθανό να μείνει κλειστή η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ταχύτητα πτώσης των κρουσμάτων", ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν στην επέκταση των περιοριστικών μέτρων.

«Αυτό που θα έκανα διαφορετικά ειναι τον Ιούλιο να είμαι πολύ πιο αυστηρός στο δημόσιο μήνυμα οτι η επιδημία θα επανέλθει, πιαστήκαμε όλοι αιφνιδιασμένοι από την έκρηξη του δεύτερου κύματος» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση και για την επαναλειτουργία των νυχτερινών μαγαζιών.

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά μέχρι το Πάσχα τα νυχτερινά μαγαζιά ενώ διευκρίνισε πως τα διαχωρίζει από τα εστιατόρια και ο λόγος είναι πως στα νυχτερινά μαγαζιά ο κόσμος έρχεται πιο κοντά για να επικοινωνήσει, φωνάζει άρα είναι και πιο εύκολη η διασπορά του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του υποβάλλονται κάθε δεύτερη ημέρα σε rapid test για τον κορονοϊό, ενώ έλεγχο υφίστανται και όσοι επισκέπτονται το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ερωτηθείς σχετικά και στο περιστατικό της Πάρνηθας, λέγοντας πως ήταν λάθος του το γεγονός ότι δέχτηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα, ενώ ανέφερε ότι ενοχλήθηκε, γιατί διογκώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, μια στιγμή "ανεμελιάς ή αβλεψίας".

Πηγή: newsbeast.gr - news247.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.