Στο πλευρό των συναδέλφων κτηνοτρόφων- αγροτών του Μεσοχωρίου και του Αμουρίου. Συμπόρευση στον αγώνα τους για επιβίωση.

Δημοτικές εκτάσεις στους καρχαρίες από τη μία, απόβλητα, τέλη και εκτοπισμός για τη μαριδούλα από την άλλη, περιλαμβάνει το μενού της  Δημοτικής Αρχής Ελασσόνας. Η αγανάκτηση των τοπικών κτηνοτρόφων, οι δικαιολογημένες ενστάσεις και διαμαρτυρίες για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης επιχείρησης που εκφράστηκαν και από τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων και των συνελεύσεων των κατοίκων δεν συγκινούν τη δημοτική αρχή που με ζήλο και σθένος υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Ανάλογη στάση βιώνουμε και με την άδικη οριζόντια χρέωση στην άρδευση, με τα θέματα που αφορούν στους ταμιευτήρες νερού, στην αγροτική οδοποιία, την εσωτερική οδοποιία και την καθαριότητα των χωριών μας.

 Η κραυγή αγωνίας των τοπικών κοινωνιών είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη και πρέπει να ακουστεί. Έχουν αποκτήσει πείρα από τα «καλά» που τους υπόσχονταν η επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή τους, έχουν την γνώση τόσο των προβλημάτων τους όσο και ιδιαίτερων αναγκών τους. Είναι γνώση που σφυρηλατήθηκε για γενιές ολόκληρες και που θα συνεχίσει να αποκτάται καθώς νέοι θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στο ίδιο περιβάλλον. Οι δημοτικές αρχές θα έρχονται και θα παρέρχονται.

 Σ΄ αυτή τη βάση συντασσόμαστε με τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους και τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών που πραγματικά γνωρίζουν τα του οίκου τους. Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής που αψηφά τη γνώμη τους μας βρίσκει αντίθετους.

  Παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές της Ε.Ε., της ΚΑΠ, των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών διοικήσεων που τις υλοποιούν και μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα. Συνάδελφοι συμπορευόμαστε στον δίκαιο αγώνα σας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην πάλη για επιβίωση.

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ Η ΕΛΠΙΔΑ

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ- ΜΕΛΗ Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.