Τακτική και ειδική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας

 Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Θα ακολουθήσει στις 4 το απόγευμα ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας έτους 2021 και την έκκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2021.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2021. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

3. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης στην ΔΕΥΑΕΛ της χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων (χρησιδάνειο), τα οποία περιήλθαν στον Δήμο με την διαδικασία αναδασμού στο λεκανοπέδιο Ελασσόνας και σύμφωνα με τον Ν. 674/1977 προορίζονται για έργα κοινής ωφέλειας, με σκοπό την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

4. Παραχώρηση γραφείου του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση "ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ" σύμφωνα με το άρθρο 185 § 2Α ΚΔΚ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Εξέταση αιτήματος της κ. Μαρίας Γεωργούλη για απευθείας μίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Δομένικου μετά από άγονες δημοπρασίες. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

Τα θέματα της ειδικής συνεδρίασης:

1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας έτους 2021. Εισηγητής: Δ. Κουρομπίνας.

2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2021. Εισηγητής: Δ. Κουρομπίνας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.