Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί στο J2US! (pic & vids)

 Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση βρέθηκαν στο J2US και εντυπωσίασαν τραγουδώντας μαζί πάνω στην σκηνή.  

2020... η χρονιά που δεν σταματά να μας εκπλήσσει ακόμα και λίγες μέρες πριν τελειώσει. 

Έτσι είδαμε μαζί στο J2US την Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή! Και δεν ήταν απλά στο ίδιο show, αλλά τραγούδησαν και μαζί!

Οι περισσότεροι ή μάλλον πιο σωστά, κυρίως οι άνω των 30, θα θυμούνται καλά πως για αρκετά χρόνια υπήρχαν δυο… «στρατόπεδα» και συγκεκριμένα, οι φανατικοί της Βανδή και οι φανατικοί της Βίσση, τους «Βανδικούς» και τους «Βισσικούς», όπως συνηθίζαμε να λέμε τότε. 

Οι φήμες της εποχής ήθελαν τις δυο τραγουδίστριες να είναι σε κόντρα χωρίς ποτέ καμία να έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο το Σάββατο (27/12), σχεδόν όλοι περίμεναν να δουν αυτή την συνύπαρξη, αφού είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. 

Το τραγούδι που επέλεξαν να πουν μόλις ανέβηκε η Βανδή στην σκηνή ήταν το «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη». Στην συνέχεια ερμήνευσαν επιτυχίες η μια της άλλης. 

Μάλιστα αστειεύτηκαν μεταξύ τους «Πως από 'δω;» ρώτησε η Δέσποινα Βανδή, «επειδή ήσουν εσύ», απάντησε η Βίσση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνύπαρξή τους στην σκηνή ήταν εντυπωσιακή!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε στόρι την Άννα Βίσση

Μόλις εμφανίστηκε η Άννα Βίσση, την καταχειροκρότησε η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα ανάρτησε και φωτογραφία σε story γράφοντας «Μόνο Άννα Βίσση».

Μάλιστα, οι δυο τραγουδίστριες έδωσαν και ένα φιλί!


Στην συνέχεια, η Άννα Βίσση απευθυνόμενη στην Δέσποινα Βανδή της είπε πως εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και πολύ θετικός άνθρωπος και τόσο οι ίδιες όσο και ο Νίκος Κοκλώνης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας. 
Αργότερα, η Άννα Βίσση δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στην οποία αγκαλιάζονται σφιχτά και χαμογελούν από καρδιάς. «Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα» έγραψε πάνω στην εικόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά δεν ευδοκίμησαν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, εξαιτίας του ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, άμβλυνε τα εμπόδια και, τελικά, η πολυαναμενόμενη σύμπραξη έγινε πραγματικότητα στο λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη.

gazzetta.gr - ethnos.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.