Χριστουγεννιάτικες Ευχές από το Σύλλογο «Ελασσονίτες Εθελοντές - Ενεργοί Πολίτες»

Το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, επισκέφτηκαν για τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες ευχές, η πρόεδρος του Συλλόγου ‘Ελασσονίτες Εθελοντές -  Ενεργοί Πολίτες’ κ. Κατερίνα Τζουανάκη και τα μέλη κ.κ Μαρία Καραγιώργου και Δήμητρα Κουτόβα.

Ο δήμαρχος τους υποδέχτηκε και τους ευχαρίστησε για τις ευχές και για την μέχρι τώρα συνεργασία. Οι Εθελοντές με ενεργή συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια στην κοινωνία, συνεχίζουν να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειαστεί και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του δήμου. Τους τελευταίους μήνες, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης απέναντι στα αδέσποτα, μέλη του συλλόγου παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στο Πάρκο Φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί, ώστε να γίνει μια καλύτερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και να υπάρξει περισσότερη φιλοζωική συνείδηση.

Με αφορμή την επίσκεψη τους, τα μέλη του συλλόγου, ευχαρίστησαν για ακόμη μια φορά τον δήμαρχο Ελασσόνας, για την παραχώρηση χώρου ώστε να στεγάσουν τα γραφεία τους και δήλωσαν έτοιμοι να συνδράμουν όπου χρειαστεί, προσφέροντας του ένα συμβολικό δώρο.

Ο κ. Γάτσας τόνισε πως ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και τους ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία και δύναμη στο έργο τους, ευχόμενος να βγει σύντομα η κοινωνία από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, και όλοι μαζί να οργανώσουν πάλι όμορφες δράσεις.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.