Στην Ελασσόνα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου "Drive Through Rapid Tests"

Στην Ελασσόνα θα βρίσκεται την Τρίτη 05 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας.

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Φτάνοντας στην κεντρική πλατεία, τα οχήματα θα εισέρχονται από το τμήμα της οδού Δημάρχου Βλαχοδήμου, στο ύψος της «Εθνικής Τράπεζας» και ακολουθώντας τις οδηγίες θα εξέρχονται από τη νοτιοδυτική γωνία της κεντρικής πλατείας (παιδική χαρά). 

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για να υποβληθούν στο test πρέπει απαραιτήτως να δώσουν στο υγειονομικό συνεργείο τον ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Εύχομαι γρήγορα να βγούμε από την πανδημία και να βρούμε την κανονικότητα μας, ωστόσο οφείλουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα μέγιστα, ώστε να έχουμε σύντομα  τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το παν είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να μην αφήνουμε απαρατήρητα τυχών συμπτώματα ώστε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου  για άλλη μια φορά σε άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου κ. Βασίλειο Πινακά, θα έχουμε συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να εξεταστούν γρήγορα όσοι επιθυμούν. Ο κίνδυνος ελλοχεύει παντού και δεν χρειάζεται εφησυχασμός από κανένα μας. Χρειάζεται προσοχή, σύνεση, πειθαρχία και ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.