Αντάλλαξε ευχές ο Δήμαρχος Ελασσόνας με τους υπαλλήλους του Δήμου της ΔΕΥΑ και του ΟΚΠΑΠ

 Tις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με τους υπαλλήλους του Δήμου της ΔΕΥΑ και του ΟΚΠΑΠ.

Σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει τα εξής: "Με τους υπαλλήλους του Δήμου, του ΟΚΠΑΠ και της ΔΕΥΑ είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές την τελευταία ημέρα του χρόνου που πέρασε. Ευχήθηκα καλή χρονιά στους ίδιους και τις οικογένειές τους και τους ευχαρίστησα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που ενέσκηψε στις αρχές του 2020.

Οι Διευθυντές, οι προϊστάμενοι και όλο το προσωπικό επέδειξαν ομολογουμένως υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλα τα επίπεδα, και μεταξύ άλλων ανέδειξαν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου, αναπτύσσοντας για πρώτη φορά προγράμματα κοινωνικής στήριξης, αναπτυξιακού σχεδιασμού και εξυπηρέτησης του πολίτη.
Χάρη σ' αυτούς ο Δήμος μας αποκτά για τα επόμενα χρόνια μία σπουδαία προοπτική και μπορούμε πλέον να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Είμαι ευγνώμων σε όλες και όλους που στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν, τόσο στις εύκολες, όσο και στις δύσκολες αποφάσεις. Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά δημιουργικών ανατροπών και συνέχισης της παραγωγικής συνεργασίας.
Ευχαριστώ από καρδιάς"
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.