Ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Αστυνομία σε Τσαριτσάνη και Ελασσόνα

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αφιερωματικό ντοκιμαντέρ ετοιμάζει η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη. Η νέα της δουλειά αφορά στους αστυνομικούς της Θεσσαλίας και είναι παραγωγή της Ellopia Films USA .

Η πολυτάλαντη δημοσιογράφος , αλλά και σκηνοθέτης , πρόκειται να μεταφέρει στις οθόνες του Channel 13 , σε ένα 45λεπτο αφιέρωμα , τον ρόλο των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid19 καθώς και την παρουσία του αστυνομικού στην Ελληνική κοινωνία, την αγάπη για το λειτούργημά του , την εκπαίδευσή του και τα συναισθήματά του.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το PROUD BLUE στις οθόνες μας καθώς η διεισδυτική ματιά της Αθηνάς Κρικέλη αναμένεται να περιγράψει το προφίλ του Έλληνα αστυνομικού σε ένα όμορφο Θεσσαλικό φόντο .

Χθες, στην Τσαριτσάνη , τις πρωινές ώρες , άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας συμμετείχαν στα γυρίσματα τα οποία περιλάμβαναν πλάνα από το ιστορικό μας κέντρο , συνεντεύξεις και εντυπωσιακά πλάνα από drone . Να υπογραμμίσουμε την παρουσία του Στρατηγού Θεσσαλίας Αστερίου Μαντζιώκα καθώς και του Διοικητή του Τμήματος Ελασσόνας Πέτρου Μουταφίδη .

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στην Ελασσόνα. Με πλάνα από το τοξωτό γεφύρι αλλά και την μονή της Ολυμπιώτισσας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα και ελπίζουμε σε αρκετά όμορφα πλάνα από την περιοχή μας.

Αθανάσιος Νούσιας
Πηγή: Τσαριτσάνη Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.