Θρήνος στον Οικονόμο Τσαριτσάνης – «Έφυγε» από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της ομάδας Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κωμόπολη της Τσαριτσάνης η είδηση του θανάτου του αντιπροέδρου του Οικονόμου Τσαριτσάνης Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα.

Ο άτυχος 46χρονος, γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου, πριν λίγες ημέρες κατέρρευσε μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, έξω από το “Αχιλλοπούλειο”, μόλις είχε τελειώσει την εργασία του.

λίγες ώρες αργότερα, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΙΑΣΩ στη Λάρισα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στους κατοίκους της Τσαριτσάνης και τους συναδέλφους του.

Αφήνει πίσω του την αρραβωνιαστικιά του, τη μητέρα του, συνταξιούχο νοσηλεύτρια και τον αδερφό του, επίσης γιατρό, αλλά και την οικογένειά του.

Ο Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας συνδέθηκε με την Τσαριτσάνη λόγω του αρραβώνα του με την γυμνάστρια Ιφιγένεια Βίτκου και - πέρα από τα διοικητικά καθήκοντα που ανέλαβε - προσέφερε συχνά τις υπηρεσίες του και ως γιατρός αγώνα στα παιχνίδια του Οικονόμου.Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ως αθλητής με την υδατοσφαίριση στην γενέτειρά του, τον Βόλο που, επίσης, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα με το θλιβερό άγγελμα.

Η διοίκηση του Οικονόμου συλλυπείται τους οικείους του και ειδικότερα την Τσαριτσανιώτισσα μνηστή του, προς την οποία θα συμπαρασταθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.