Κανονικά την Τετάρτη η Λαϊκή Αγορά της Ελασσόνας

Κανονικά θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Ελασσόνας την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού προβλέπεται συμμετοχή του 50% των πωλητών, με 5 μέτρα απόσταση μεταξύ των πάγκων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Με απόφαση της κυβέρνησης, απαγορεύεται η πώληση βιομηχανικών προϊόντων (ρούχα, παπούτσια κ.α) εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι πωλητές θα πρέπει να φορούν κατά τις συναλλαγές τους και καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης και να διαθέτουν απολυμαντικό υγρό για χρήση από το κοινό. Επίσης, να τηρούν απαρέγκλιτα τον κανονισμό καθαριότητας και ιδιαίτερα με το πέρας της λαϊκής να συγκεντρώνουν το σύνολο των απορριμμάτων σε κλειστές σακούλες ή κουτιά.

Επίσης, συστήνεται στους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και να αποφεύγουν το συνωστισμό ειδικά στις ώρες αιχμής της Λαϊκής Αγοράς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.