Κοπή πίτας και ευχές από απόσταση στο Δήμο Ελασσόνας

 Χωρίς την παρουσία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Ελασσόνας από τον Δήμαρχο κ. Ν. Γάτσα, αντιδημάρχους και διευθυντές, με τη συμμετοχή μικρού αριθμού προϊσταμένων του Δήμου λόγω των μέτρων αποφυγής συνωστισμού.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχήθηκε προσωπικά και στις οικογένειες των εργαζομένων καλή χρονιά με υγεία και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία. «Αποτελεί τύχη για τη δημοτική αρχή να συνεργάζεται με ανθρώπους που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, για να προσφέρουν στο δήμο και τους πολίτες του. Όλοι μαζί προσφέρουμε στον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου μας. Σας ευχαριστώ και εύχομαι η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και πολύ καλύτερη από την προηγούμενη".

Η πίτα διανεμήθηκε σε όλες τις υπηρεσίες, κεντρικές και αποκεντρωμένες, σε ατομικές μερίδες, προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση και ο συνωστισμός.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.