Μια νέα ομάδα δημιουργήθηκε στο Δαμάσι Τυρνάβου με σκοπό τις εθελοντικές δράσεις

 Το “Γίνε η αλλαγή” ή αλλιώς “Btc Damasi” είναι μια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση, που δραστηριοποιείται στο Δαμάσι Τυρνάβου. Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε στις 6/12/2020 με εμπνευστές πέντε παιδιά του χωριού μας! Στόχος μας είναι, πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας μέσα από ποικίλες εθελοντικές δράσεις( βλέπε καθαρισμός απορριμμάτων, αιμοδοσίες , δωρεά τροφίμων, δεντροφυτεύσεις) να γαλουχήσουμε τα νέα παιδιά , τροφοδοτώντας τα με αξίες, ιδανικά , όνειρα και πάνω από όλα σεβασμό ! Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον τόπο που μας φιλοξενεί , το χωριό μας , το Δαμάσι μας και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, για να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε, που θέλουμε να δούνε τα παιδιά μας!

Οι πρώτες μας τρεις δράσεις, αποτέλεσαν τον προάγγελο αυτής της αλλαγής … Το Δημοτικό σχολείο , η Πλατεία , το Γήπεδο , το Πάρκο
 
 

Το Γήπεδο του Δαμασίου λοιπόν , ο πρώτος μας στόχος επετεύχθη! Ένας χώρος ζωτικής σημασίας για το χωριό μας , καθώς μέσα στην καραντίνα δεν είναι λίγοι εκείνοι , που καθημερινά το επισκέπτονται ! Ένας χώρος που αν και στο εσωτερικό του δεν είχε πολλά σκουπίδια , περιμετρικά μας ταλαιπώρησε αρκετά! Σε αυτήν την δράση συγκεντρωθήκαμε 10 άτομα, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να κάνουμε την Αλλαγή, να γίνουμε η ΑΛΛΑΓΗ ! Σίγουρα τώρα δείχνει ομορφότερο!
 
Πηγή: tyrnavosotoposmas.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.