Άτυπη συνάντηση με Πέτσα στη Λάρισα είχαν τα μέλη της υπό ίδρυση Ένωσης Κοινοτήτων Ν. Λάρισας

Ολιγόλεπτη άτυπη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, είχαν τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας για την ίδρυση Ένωσης Κοινοτήτων Ν. Λάρισας. 

Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή Χρήστου Κέλλα, μετείχαν οι Βασίλης Βασιλόπουλος πρόεδρος της Κοινότητας Κατωχωρίου Φαρσάλων, Νίκος Γούσιος πρόεδρος Κοινότητας Μεγάλου Ευυδρίου Φαρσάλων και Ευστάθιος Ψωμιάδης πρόεδρος της Μαρτυρικής Κοινότητας Δομενίκου Ελασσόνας.

Κατά τη συνάντηση τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας ανέπτυξαν στον Υπουργό τα αιτήματα των Κοινοτήτων με κυρίαρχα την αυτονομία των ψηφοδελτίων στις Κοινότητες, την αναβάθμισή τους με την απόκτηση ΑΦΜ και την αποφασιστική διαχείριση τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους της ΣΑΤΑ που τους αναλογεί καθώς και των ιδίων πόρων που διαθέτει κάθε Κοινότητα. 

Ο Υπουργός ζήτησε και παρέλαβε υπόμνημα με τα πλήρη αιτήματα των Κοινοτήτων του Ν. Λάρισας καθώς και την ανοικτή επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ που έχει ήδη υπογραφεί έως τώρα από 650 περίπου Κοινότητες Πανελλαδικά και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα.

Πηγή: eleftheria.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.