2η MEGA VIRTUAL B2B συναντήσεις μεταξύ Ινδών και Ελλήνων στον κλάδο των δομικών υλικών και κατασκευών.

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Οικονομίας ενημερώνει και προσκαλεί Ελληνικές επιχειρήσεις / εισαγωγείς μαρμάρων και πλακιδίων, να συμμετάσχουν στο ψηφιακό forum Mega Virtual Buyer Seller Meeting που διοργανώνει σε συνεργασία με το TPCI Οργανισμός Προώθησης  εμπορίου & Επενδύσεων της Ινδίας από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Το Forum επικεντρώνεται σε B2B  sessions μεταξύ εμπόρων κεραμικών, διακοσμητικών πετρών, μαρμάρων, μαγειρικών σκευών και ειδών υγιεινής.

Θα υπάρχουν συνολικά 28 εικονικές συνεδρίες B2B για συγκεκριμένες χώρες, προωθώντας εμπορικές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ Ινδών επιχειρηματιών και άλλων χωρών. 

Οι εικονικές συνεδριάσεις για τους Έλληνες επιχειρηματίες θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 16 Φεβρουαρίου απογευματινή ώρα (θα ανακοινωθεί).

Η διοργάνωση θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διάδραση με τους ομιλητές , επίσκεψη στα εικονικά περίπτερα των χορηγών και πραγματοποίηση εικονικών συναντήσεων B2B μεταξύ των Ινδών επιχειρηματιών με των Ελλήνων ομολόγων τους.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την αποστολή της συμμετοχής στο email: trade-affairs@hi-chamber.org

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής : Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12:00

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.