Αμφίβολο το ματς το Λάρισα – ΑΕΚ: Καλύφθηκε από χιόνι το Αλκαζάρ

 Η «Μήδεια» επελαύνει στην ελληνική επικράτεια και από τα προβλήματα που δημιουργεί δεν εξαιρείται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν μπορούν να διεξαχθούν δύο από τους σημερινούς αγώνες. 

Πιο δύσκολη θεωρείται η κατάσταση στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας, όπου η ΑΕΛ περιμένει το απόγευμα (17:15) την ΑΕΚ. Το θεσσαλικό γήπεδο είναι σκεπασμένο από το χιόνι, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης όχι μόνο σήμερα αλλά ενδεχομένως κι αύριο.

Η όποια απόφαση, πάντως, θα ληφθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή. Μόλις την Πέμπτη, υπενθυμίζεται, αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας του ακατάλληλου (λόγω της βροχόπτωσης) αγωνιστικού χώρου.

Κάτι ανάλογο με το «Αλκαζάρ» συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη με το «Κλεάνθης Βικελίδης», που μπορεί να έχει δεχθεί λιγότερο όγκο χιονιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι έτοιμο ως τις 15:00 για το εναρκτήριο σφύριγμα της συνάντησης του Άρη με τον Παναιτωλικό. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.