Μαρία Μπίλλη: Καταδίκη για την Εισβολή και κατάληψη για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας

 Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και στέλεχος του Κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ του κ.Ηλία Κασιδιάρη , καταδικάζουμε απερίφραστα την εισβολή και κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας 9.36 από μέλη του ευρύτερου αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου υπέρ του αρχιδολοφόνου της αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης " 17Ν " Κουφοντίνα στις 18/2/2021.

Καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων να σεβαστεί την θεσμική του θέση ,ως Δήμαρχος όλων των Λαρισαίων , και να μεριμνήσει όπως αποδοθούν ευθύνες  στους διευθύνοντες του Δημοτικού Σταθμού που επέτρεψαν επί 50 και πλέον λεπτά  σε ώρες μεγάλης ακροαματικότητας (11:00 π.μ. ) , να μεταδοθεί ο παραληρηματικός λόγος των υπερασπιστών του αμετανόητου αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα που ευθύνεται για την δολοφονία δεκάδων ανθρώπων .

Η έλλειψη ευαισθησίας από πλευράς υπευθύνων του Ραδιοφωνικού Δημοτικού Σταθμού να εμποδίσουν την εκπομπή  τέτοιων μηνυμάτων που έρχονται σε αντίθεση με κοινό αίσθημα δικαίου και Δημοκρατικών αξιών , πρέπει να καταγραφεί ως ένα άλλο ατόπημα των αριστερών ,ιδεοληπτικών  υπευθύνων του  Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας οι οποίοι δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση  την πλειοψηφία των  Λαρισαίων Δημοτών.

Μαρία Μπίλλη
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.