Κρούσματα κορωνοϊού στα Δημοτικά Σχολεία Τσαριτσάνης και Καρυάς και σε Νηπιαγωγείο της Ελασσόνας

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε σχολεία της Π.Ε. Λάρισας, που αναστέλλουν την λειτουργία τάξεων και τμημάτων τους.

Συγκεκριμένα, στην Ελασσόνα, το Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης αναστέλλει την λειτουργία της Δ τάξης μέχρι και τις 10 Μαρτίου, όπως επίσης και το τμήμα Α1' από το 2ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας, ενώ το Δημοτικό Σχολείο της Καρυάς προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας της Ε τάξης μέχρι και τις 4 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Ελασσόνας προέβη σε απολύμανση και των τριών σχολικών μονάδων για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.Επίσης, στην πόλη της
Λάρισας το 23ο Δημοτικό Σχολείο αναστέλλει την λειτουργία του τμήματος ΣΤ1 της ΣΤ τάξης μέχρι και τις 10 Μαρτίου, ενώ το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας το Γ1 τμήμα της Γ τάξης μέχρι και τις 9 Μαρτίου.

Στην Γιάννουλη, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης αναστέλλει την λειτουργία του τμήματος ΣΤ1 της ΣΤ΄τάξης μέχρι και τις 9 Μαρτίου.

Τέλος, στα Φάρσαλα το 3ο Δημοτικό Σχολείο αναστέλλει την λειτουργία του τμήματος Δ1 (Δ Τάξη), και Δ1 Αγγλικά έως και τις 9 Μαρτίου.

Ανδρέας Νικούλης

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.