Ν. Γάτσας: «Στηρίζουμε όλοι την τοπική αγορά»

Συνάντηση με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Χρ. Σαμόλαδου είχε την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στο πλαίσιο μιας σταθερής και γόνιμης συνεργασίας, με γνώμονα την τόνωση της αγοραστικής κίνησης και την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων στην τοπική αγορά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η στήριξη των καταστημάτων, τα οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμειναν κλειστά.  Ο κ. Γάτσας πρότεινε στον Εμπορικό Σύλλογο τη συνδιοργάνωση δράσεων προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή μέσω διαδικτύου.

Σε δήλωσή του κ. Γάτσας τόνισε: «Με τον Εμπορικό Σύλλογο έχουμε υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας για τη δημιουργία πύλης στο διαδίκτυο που θα αφορά τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια. Συναισθανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την τοπική αγορά ως τοπική κοινωνία και ως δήμος, στη δύσκολη αυτή συνθήκη της πανδημίας. Ευχαριστώ την Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου για την ανταπόκριση και τη συνεργασία».

Την κ. Σαμόλαδου συνόδευε στη συνάντηση η υπεύθυνη της δράσης συνεργασίας κ. Κ. Ψαρρά.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.